Botë

Vazhdojnë sulmet mes Izraelit dhe një grupi palestinez

Izraeli ka kryer sulme të reja në disa lokacione në Gaza, derisa militantët shtuan sulmet me raketa pas vrasjes së një prej udhëheqësve të tyre.

Izraeli tha se forcat ajrore dhe tokësore goditën vendet e përdorura nga grupi palestinez “PIJ”. Më shumë se 150 raketa janë gjuajtur drejt Izraelit.