Botë

Trumpi po e vë “në rrezik fizik” sinjalizuesin e aferës ukrainase

Trumpi po e vë “në rrezik fizik” sinjalizuesin e aferës ukrainase

Avokati i sinjalizuesit, i cili e zbardhi aferën ukrainase dhe i hapi udhë nisjes së hetimeve për shkarkimin e presidentit amerikan, Donald Trump, i ka adresuar të premten një letër Shtëpisë së Bardhë, duke e kërkuar ndaljen e presionit ndaj klientit të tij.

Në këtë letër, avokati Andrew Bakaj ka shkuar se “retorika dhe aktivitetet” e Trumpit po e vënë sinjalizuesin në “rrezik fizik. I patrazuar nga letra, presidenti Trump i përsëriti të premten sulmet ndaj sinjalizuesit, identiteti i të cilit vazhdon të mbahet sekret nga demokratët.