Botë

Policia kroate shpëton nëntë migrantë të fshehur në një arkë druri

 

Policia kroate shpëtoi nëntë migrantë - tre burra, dy gra dhe katër të mitur – të cilët ishin bllokuar në një arkë druri, në një kamion të drejtuar nga një kontrabandist nga Ukraina.

Policia e gjeti arkën gjatë një kontrolli në autostradën Zagreb-Lipovac.