Botë

Erdogan: Turqia nuk e njeh Rezolutën amerikane për gjenocidin mbi armenët

Erdogan: Turqia nuk e njeh Rezolutën amerikane për gjenocidin mbi armenët
 

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan tha sot se parlamenti i vendit do t'i përgjigjet një rezolute për gjenocidin armen të miratuar nga Dhoma e Përfaqësuesve të SHBA, si dhe një propozim për vendosjen e sanksioneve ndaj Ankarasë zyrtare.

"Turqia nuk e njeh rezolutën, e cila nuk ka asnjë vlerë për Ankaranë," tha Erdogan, transmeton kp.