Botë

Protesta të përgjakshme në Irak, 157 numri i viktimave

Protesta të përgjakshme në Irak, 157 numri i viktimave

Vazhdojnë protestat e dhunshme në Irak, ku numri i viktimave sa vazhdon dhe rritet.

Sipas autoriteteve bëhet e ditur se numri i viktimave ka shkuar në 157 persona. Viktimat janë shënuar në kryeqytetin Bagdad dhe në qytete të tjera.