Botë

Suedia, shteti në të cilin nuk flitet për pasurinë

Suedia, shteti në të cilin nuk flitet për pasurinë

Në lagjen më të pasur të Stokholmit, “Ostermalm”, jahte private dhe bare lundruese përqafojnë bregdetin.

Bulevardi me lisa, “Strandvagen”, krenohet me disa nga pasuritë e patundshme më të shtrenjta në kryeqytetin suedez, e po ashtu edhe me butikët ekskluzivë dhe restorantet e pavarura. Aty pranë, ndërtesat e shekullit tetëmbëdhjetë janë kthyer në shtëpi luksoze, zyre dhe bare private.