Botë

Luftë në Meksikë mes policisë dhe kartelit të drogës, lirohet djali i “El Chapo”

Luftë në Meksikë mes policisë dhe kartelit të drogës, lirohet djali i “El Chapo”

Një luftë e vërtetë ka ndodhur në një qytet të Meksikës midis policisë dhe një karteli droge të cilët kanë pasur si qëllim që të lironin djalin e “El Chapos” dhe ja kanë arritur.

Ai sapo ishte arrestuar dhe nuk është lejuar që të merrej nga policia, pasi persona të armatosur kanë ndjekur policët dhe i kanë detyruar që ta lënë të lirë.