Botë

Politika lë në hije ndeshjen e futbollit

Politika lë në hije ndeshjen e futbollit

Tensionet politike kanë kërcënuar ta lënë në hije ndeshjen kualifikuese për Evropian, mes Francës dhe Turqisë, ani pse trajnerët e dy përfaqësueseve deklaruan se përqendrimi do të jetë te futbolli.

Trajneri turk Senol Gunesh, tha se nuk dëshiron të japë deklaratë politike kur është pyetur nëse përshëndetja ushtarake e ekipit në momentin e shënimit të golit të fitores ndaj Shqipërisë, ishte shprehje e përkrahjes së sulmit turk në Siri.