Botë

Vazhdojnë përleshjet mes policisë dhe protestuesve në Ekuador

 

Përleshjet e dhunshme kanë vazhduar edhe më tutje në kryeqytetin e Ekuadorit, mes zemërimit të popullatës për masat shtrënguese.

Shpresat për ndaljen e trazirave më të këqija në Ekuador në të paktën një dekadë, u zbehën ndërsa përleshjet mes policisë dhe protestuesve kundër masave shtrënguese, vazhduan edhe në ditën e dhjetë në Quito, raporton KTV.