Botë

Arrestohet në aeroportin e Athinës “skuadra siriane e volejbollit” që do të shkonte në Zvicrës

Arrestohet në aeroportin e Athinës “skuadra siriane e volejbollit” që do të shkonte në Zvicrës

Dhjetë emigrantë të cilët ishin hequr si skuadër volejbolli janë ndaluar në aeroportin e Athinës pasi po përpiqeshin të shkonin në Zvicër në mënyrë ilegale, bën të ditur policia greke.

Grupi kishte ardhur i veshur me uniformë dhe me dy topa volejbolli.