Botë

Rikthimi i letrave të dashurisë në vendin e goditur nga konflikti

Rikthimi i letrave të dashurisë në vendin e goditur nga konflikti

Në dorëshkrim kursiv një grua nga Delhi u shkruante një letër miqve në Kashmirin e administruar nga India. Ajo i kishte vizituar në një festë korriku.

Tani po mundohej me mish e me shpirt të merrte vesh se çfarë po bënin dhe si ishte situata, transmeton Koha Ditore.