Botë

Uragani shkatërrues i afrohet ishujve Bahamas

Uragani shkatërrues i afrohet ishujve Bahamas

Uragani “Dorian” është shndërruar në stuhi të kategorisë së pestë dhe pritet të godasë ishujt Bahamas me erëra shkatërruese e reshje të fuqishme.

Qendra Kombëtare Amerikane për Uragane ka bërë të ditur se stuhia “ekstremisht e rrezikshme” do të godasë ishujt të dielën.