Botë

Liderja e Hong Kongut protestuesve: Mos e shtyni qytetin drejt “humnerës”

Foto: Reuters
 

Liderja e Hong Kongut, Carrie Lam u ka kërkuar protestuesve që të mos e shtyjnë qytetin drejt “humnerës”, teksa ka bërë një fjalim emocional para publikut.

Sipas saj Hong Kongu “ka arritur në një situatë të rrezikshme” dhe se dhuna do ta “shtynte në një rrugë pa kthim”.