Botë

I dyshuari për sulmin në xhaminë në Oslo del i mavijosur para gjykatës

Foto: Reuters
 

I riu që akuzohet se kreu sulmin të shtunën (10 gusht 2019) në një xhami në Oslo të Norvegjisë, u shfaq ditën e sotme në Gjykatë me shenja në fytyrë dhe në qafë.

Një gjykatës i dha lejen policisë që të mbajnë 21-vjeçarin Philip Manshaus në paraburgim për katër javë fillimisht derisa ai të hetohet për vrasje dhe shkelje të ligjit anti-terror, thuhet në vendimin e gjykatës, raporton Reuters.