Botë

Drejtori i Inteligjencës Kombëtare amerikane lë administratën Trump

Drejtori i Inteligjencës Kombëtare amerikane lë administratën Trump

Drejtori amerikan për Inteligjencë Kombëtare, Dan Coats është kthyer në figurën e fundit të profilit të lartë në Shtetet e Bashkuara që do të largohet nga administrata e presidentit amerikan, Donald Trump.

Presidenti Trump ka thënë se Coats do të largohet nga pozita që ka në mes të muajit gusht dhe se ai do të nominojë kongresistin nga Teksasi, John Ratcliffe për ta zëvendësuar Coatsin, shkruan rel.