Botë

SHBA fillon deportimet e menjëhershme, anashkalohen gjykatat e emigracionit

SHBA fillon deportimet e menjëhershme, anashkalohen gjykatat e emigracionit
 

Qeveria amerikane po jetëson një proces deportimi të shpejtë që do të anashkalojë gjykatat e emigracionit. Sipas rregullave të reja, emigrantët që nuk mund të provojnë që kanë qëndruar në SHBA prej më shumë se dy vitesh mund të deportohen menjëherë.

Deri më tani, deportimet e shpejta mund të aplikoheshin vetëm për ata që mbaheshin afër kufirit dhe që kanë qenë në SHBA për më pak se dy javë.