Botë

“El Chapo” dënohet me burgim të përjetshëm

“El Chapo” dënohet me burgim të përjetshëm
Foto: Reuters

Një gjykatë në Amerikë e ka dënuar me burgim të përjetshëm plus 30 vjet, kryetrafikantin e drogës Joaquin “El Chapo” Guzman.

Meksikani 62-vjeçar u shpall fajtor për dhjetë aktakuzat, përfshirë trafikimin e drogës dhe shpërlarje parash, nga një gjykatë federale në New York në shkurt.