Botë

Kryetarët e disa kryeqyteteve evropiane diskutojnë për luftimin e ekstremizmit

Kryetarët e disa kryeqyteteve evropiane diskutojnë për luftimin e ekstremizmit
Foto: AFP
 

Qytetet mund të sigurojnë një “kundërhelm” ndaj ekstremizmit dhe populizmit nëse ndërtojnë ura mes komuniteteve të ndryshme, tha kryetari i Londrës, Sadiq Khan.

Ai është kryetari i parë mysliman i një kryeqyteti evropian.