Botë

Vdes ish-presidenti Dimitris Christofias

 

Ish-presidenti i Republikës së Qipros, Dimitris Christofias, 72 vjeç, vdiq pas një qëndrimi të gjatë nën kujdes intensiv spitalor.

Kristofias mbahej në jetë me anë të aparaturave dhe në gjendje kritike që nga 20 maji.