Botë

Xi: Thyerja e plotë nuk është në interes të Kinës dhe SHBA-së

Xi: Thyerja e plotë nuk është në interes të Kinës dhe SHBA-së

Nuk është në interesin e SHBA-së dhe as të Kinës thyerja e plotë e marrëdhënieve, deklaroi presidenti kinez Xi Jinping në forumin ndërkombëtar të Shën Petërburgut.

“Thyerja e plotë e marrëdhënieve mes Kinës dhe SHBA-së nuk është në interesat tona dhe as në ato të amerikanëve”, u shpreh presidenti kinez.