Botë

Vdes personi që i vuri vetes zjarrin afër Shtëpisë së Bardhë

Vdes personi që i vuri vetes zjarrin afër Shtëpisë së Bardhë

Personi që i vuri dje vetes zjarrit në afërsi të Shtëpisë së Bardhë ka vdekur nga lëndimet e marra, ka konfirmuar sot Policia amerikane, raporton Reuters.

Një burrë dje i kishte vënë zjarrin vetes në Ellipse, një hapësirë e njohur për turistët ndërmjet Shtëpisë së Bardhe dhe Monumentit të Washingtonit, transmeton Koha.net.