Botë

Karriera e Theresa May dhe çka do të ndodhë pas dorëheqjes së saj

Karriera e Theresa May dhe çka do të ndodhë pas dorëheqjes së saj
Foto: Reuters
 

Sipas planit kohor Theresa May do të vazhdojë të jetë kryeministre gjatë vizitës shtetërore të presidentit të SHBA-së Donald Trump nga 3 deri më 5 qershor.

Gjatë ditës së djeshme ajo deklaroi, se do të vazhdojë ta drejtojë qeverinë derisa të zgjidhet një pasardhës. Këtë ia ka komunikuar edhe mbretëreshës Elizabeth II.