Botë

Pesë të vdekur nga rrëzimi i një ndërtese në Shangai

Pesë të vdekur nga rrëzimi i një ndërtese në Shangai

Në ndërtesën që u rrëzua sot në qendrën financiare të Shangait, pesë persona humbën jetën dhe 14 u nxorën nga rrënojat.

Ndërtesa në distriktin Changing ishte në procesin e rinovimit, në mënyrë që të ketë një sallë ekspozite për makina kur edhe ndodhi kolapsi, njofton AP.