Botë

Anarkistët sulmojnë rezidencën e ambasadorit amerikan në Athinë

Anarkistët sulmojnë rezidencën e ambasadorit amerikan në Athinë

Organizata anarkiste “Rubikon” ka gjetur një mënyrë aspak të këndshme për të shprehur kundërshtinë e saj, për mosdhënien e një lejeje të posaçme për ekzekutorin e organizatës terroriste “17 Nëntori”, Dimitris Kufodinas.

Anëtarë të kësaj organizate hodhën ngjyrë të zezë dhe një bombë tymuese jashtë banesës së ambasadorit amerikan në Athinë, raporton Tch.