Botë

Tsipras pritet t'i mbijetojë votëbesimit në parlament

Tsipras pritet t'i mbijetojë votëbesimit në parlament
 

Kryeministri grek, Alexis Tsipras pritet t’i mbijetojë votëbesimit të pestë në parlamentin e këtij shteti, prej kur ka ardhur në pushtet më 2015.

Votimi i 10 majit vjen në kohën kur Tsipras synon të rrisë mbështetjen para tri palë zgjedhjeve që pritet të mbahen në të ardhmen e afërt: zgjedhjet lokale, zgjedhjet për Parlamentin Evropian më 26 maj si dhe zgjedhjet kombëtare, që ka shumë mundësi të mbahen në muajin tetor.