Botë

Militantët palestinez me sulme ajrore drejt Izraelit

Militantët palestinez me sulme ajrore drejt Izraelit

Militantët palestinez kanë hedhur një numër të madh të raketave drejt qyteteve dhe fshatrave të Izraelit të shtunën më 4 maj, raporton ushtria izraelite.

Një radio e Izraelit tha se së paku 50 raketa janë hedhur në hapësira brenda 30 minutave, disa në brendi të jugut të Izraelit, raporton Reuters.