Botë

Aeroplani Boeing 737 rrëshqet në një lum të Floridës, lëndohen 21 udhëtarë

Aeroplani Boeing 737 rrëshqet në një lum të Floridës, lëndohen 21 udhëtarë
Foto: AFP
 

Një aeroplan i kompanisë Boeing që po udhëtonte nga Guantanamo e Kubës me 143 persona, rrëshqiti në një lum të Floridës të premten, si pasojë e vetëtimës, gjatë aterrimit në një bazë ushtarake, duke lënë të lënduar 21 persona.

Nuk ka pasur raportime të viktimave apo lëndimeve të mëdha. Autoritetet theksuan se 21 personat u vendosën në spital dhe konsiderohet të jenë në gjendje të mirë shëndetësore.