Botë

Roth: BE të mbajë fjalën, zbatimi i reformave në Ballkanin Perëndimor hap rrugën për anëtarësim

 

Ministri gjerman i Shtetit për Evropën, Michael Roth ka deklaruar se Bashkimi Evropian duhet ta mbajë fjalën dhe të sigurojë që zbatimi i reformave në vendet e Ballkanit Perëndimor, u hap rrugën atyre për anëtarësim në BE.

“BE-ja mund të mbetet e sigurt dhe e qëndrueshme vetëm nëse Ballkani Perëndimor bëhet i sigurt dhe i qëndrueshëm”, është shprehur ai, transmeton atsh.