​700 milionë euro donacione për rindërtimin e katedrales Notre Dam Foto: Reuters

​700 milionë euro donacione për rindërtimin e katedrales Notre Dam

16 April 2019 18:42

Donacionet e ndryshme të personave më të pasur dhe kompanive të mëdha franceze për financimin e rindërtimit të katedrales Notre Dam e shkatërruar dje nga zjarri, tejkaluan shifrën e 700 milionë eurove, raporton Reuters. 

Familja trashëgimtare e l’Oreal, Bettencourt-Meyers, gjigant botërorë në fushën e kozmetikës, njoftuan sot se do të dhurojnë 200 milionë euro, që i shtohen 200 milionë të familjes Arnault dhe kompanisë së luksit LVMH dhe 100 milionë të premtuara respektivisht nga kompania e naftës Total dhe familjes Pinault (Kering).

Komentet

Shto koment

Të ngjashme