Botë

Danimarka vazhdon kontrollet kufitare, shkak kërcënimi nga militantët islamikë

Danimarka vazhdon kontrollet kufitare, shkak kërcënimi nga militantët islamikë
 

Danimarka do të zgjasë kontrollet e përkohshme përgjatë kufirit me Gjermaninë deri në nëntor, për shkak të, siç thuhet, kërcënimeve për sigurinë dhe nevojës për kontrollimin e rrjedhës së migrantëve.

Lajmi u bë publik nga ministri danez për Migrimin dhe Integrimin, Inger Stojberg.