Stoltenberg: NATO, aleanca më e fuqishme në histori

Stoltenberg: NATO, aleanca më e fuqishme në histori

01 April 2019 19:32

Sipas Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, kjo aleancë është më e fuqishmja në histori.

Këtë ai e tha me rastin e shënimit të 70-vjetorit të formimit të NATO-s.

“Gjatë 70 viteve të lidhjeve të Amerikës së Veriut dhe të Evropës, NATO-ja është bërë aleanca më e fortë në histori. Ne punojmë çdo ditë në një botë të paparashikueshme për të parandaluar konfliktet dhe për të ruajtur paqen për rreth një miliard njerëz”, ka thënë ai, raporton televizioni publik.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme