Botë

Pas sulmeve me thikë, Policia britanike merr kompetenca të reja për ndaljen e këtij krimi

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Policia në Angli dhe Uells, ka marrë kompetenca të reja ndalimi dhe kërkimi, për ta trajtuar krimin në rritje të sulmeve me thika.

Sekretari i Brendshëm, Sajid Javid, po e bën më të lehtë për zyrtarët që të kërkojnë njerëz pa dyshim të arsyeshëm, në vendet ku mund të ketë dhunë serioze, transmeton KTV.