Botë

Ç’kuptim ka shenja që bëri terroristi kur doli para gjykatës

 

Brenton Tarrant, 28 vjeçi që la të vdekur 49 persona në dy xhami në Zelandën e Re, e mbi 40 të plagosur, sot doli para gjykatës.

Tarrant, i cili refuzonte të flasë dhe rrinte me kokë ulur, shfrytëzonte vetëm gishtërinjtë si sinjal për “OK”, transmeton Koha.net.