Botë

Tsipras, kryeministri i parë grek që do të vizitojë Maqedoninë e Veriut

 

Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras, do të vizitojë zyrtarisht Maqedoninë e Veriut duke u bërë kështu kryeministri i parë grek që bën një vizitë të tillë në Shkup.

“Së shpejti do të bëhem kryeministri i parë i cili zyrtarisht do ta vizitojë Shkupin, i shoqëruar nga një biznes-delegacion, e më vonë do të formohet edhe këshill i lartë për bashkëpunim të Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut”, ka deklaruar Tsipras gjatë fjalimit të tij në një forum ekonomik, transmeton KTV.