Botë

Gruevski: Jam njeri i lirë në Hungari, Maqedoninë Veriore e presin problemet

 

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikola Gruevski, tha se Serbia nuk ka të bëjë fare me vendimet e tij për të kërkuar azil në Hungari.

Në intervistën e parë për televizionet e huaja që nga marrja e azilit në Hungari, Gruevski tha për TV Pink se ai arriti në Budapest nga Tirana, përmes Malit të Zi dhe Serbisë.