Botë

Mijëra ushtarë amerikanë dhe aziatikë tregojnë aftësitë e tyre

 

Marinsat nga Tailanda, Shtetet e Bashkuara dhe Koreja e Jugut, morën pjesë në stërvitjet e mbajtura në një bazë detare tajlandeze.

Ushtrimi ishte pjesë e Gold Cobra 38, një ngjarje vjetore në të cilën marrin pjesë ushtarë nga 29 vende, përfshirë më shumë se 4,500 ushtarë nga SHBA-ja disa vende të Azisë Juglindore, Malajzia dhe Singapori, transmeton KTV.