Botë

20 persona të arrestuar në Maqedoninë e Veriut në lidhje me ISIS-in

20 persona të arrestuar në Maqedoninë e Veriut në lidhje me ISIS-in

Policia gjatë orëve të mëngjesit të sotëm ka arrestuar rreth 20 veta, nëpër disa qytete të Maqedonisë së Veriut të cilët, siç thuhet, dyshohen si terroristë dhe pjesëtarë të ISIS-it, të cilëve tashmë iu është shqiptuar masa e paraburgimit,.

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme mbretëron heshtje dhe nuk jepen detaje për ndërhyrjen.