Arbëri

Parandalohet sulm terrorist nga ISIS-i në Maqedoninë e Veriut

Foto: Reuters / ilustrim
 

Në Maqedoninë e Veriut raportohet të jetë evituar një sulm terrorist në disa lokacione të vendit, kanë konfirmuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

MPB e Maqedonisë së Veriut, sipas njoftimit dërguar mediave, “pas shkëmbimit të informacioneve operative me vendin partner, në lidhje me planet potenciale dhe qëllime për kryerje të aktit terrorist në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga ana e pjesëtarëve të strukturave radikale mbështetëse të ISIS-it, ka ndërmarrë masa operativo-teknike me qëllim të identifikimit të organizatorëve, logjisticientëve dhe kryerësve potencial të sulmit”, raporton TV21 në Maqedoni.