Botë

Senati amerikan kundër tërheqjes së trupave nga Siria dhe Afganistani

Senati amerikan kundër tërheqjes së trupave nga Siria dhe Afganistani
 

Senati i Shteteve të Bashkuara miratoi një masë simbolike që kundërshton urdhrin e presidentit Donald Trump për t'i tërhequr trupat amerikane nga Siria dhe Afganistani.

Masa është një amendament jodetyrues, i cili thotë se grupet islamike militante vazhdojnë të paraqesin kërcënim për Shtetet e Bashkuara.