Botë

Bota e priti Vitin e Ri me shumë fishekzjarrë

Bota e priti Vitin e Ri me shumë fishekzjarrë
 

E gjithë bota i ka thënë lamtumirë vitit 2018 dhe e ka pritur Vitin e Ri me fishekzjarrë të shumtë.

Aucklandi në Zelandë të Re ishte qyteti i parë i madh që lansoi fishekzjarrët, por kjo ishte vetëm fillimi.