Botë

Me masa të shtuara siguria Franca përgatitet për Vitin e Ri

Me masa të shtuara siguria Franca përgatitet për Vitin e Ri
 

Franca do të vendosë më shumë se 147,000 anëtarë të forcave të sigurisë në të gjithë vendin, ndërsa demonstruesit nga lëvizja "xhaketa verdhë" njoftuan se do të bashkohen në një festë publike.

Ministria e Punëve të Brendshme e Francës njoftoi sot se ata kanë masa të forta të sigurisë të nevojshme për shkak të "kërcënimit serioz terrorist" dhe për protesta të mundshme.