Botë

15 vjet burgim për kreun e bandës kriminale serbe

15 vjet burgim për kreun e bandës kriminale serbe

Një Gjykatë në Serbi e dënoi me 15 vjet burgim, Darko Shariqin, si kreun e një bande kriminale dhe trafikimi të kokainës.

Gjykata vendosi se ai është fajtor, për udhëheqjen e një organizate kriminale që kontrabandoi 5.7 tonë kokainë, nga Amerika e Jugut në Evropë, gjatë viteve 2008 dhe 2009.