Botë

FBI-ja bastis postën e Floridës në kërkim të dërguesit të bombave

Foto: Reuters
 

Agjentët federalë amerikanë kanë bastisur postën e Miamit në kërkim të dërguesit të dhjetë bombave demokratëve të njohur dhe kritikëve të presidentit Donald Trump, raporton Reuters.

Autoritetet thonë se pistat e hetimit lënë të dyshohet se pakot-bomba janë dërguar prej kësaj pike të postës në Miami. Një burim ka thënë për Reuters se të gjitha pakot kanë kaluar në ndonjërën prej pikave të Shërbimit Postar amerikan.