Betimi për Drejtësi

Arkitekti: Prokuroria të hetojë betonizimin e Prishtinës, fajtorë edhe arkitektët

 

Ndërtimi pa kriter në kryeqytet, nga profesionistë vlerësohet se Prishtinën e ka kthyer në një qendër ku të ngufatë. Ndërtime pa plan, aty ku ka vetëm mure e jo gjelbërim.

Arkitekti Valdet Osmani, për këtë katrahurë fajin ua lë edhe arkitektëve dhe kërkon hetime nga Prokuroria për atë çfarë ka ndodhur me betonizimin e qyteteve.