Betimi për Drejtësi

Kaosi në Prishtinë: Nga testimet tek blerja e autobusëve të rinj

 

Emisioni “Betimi për Drejtësi” në KTV këtë të shtunë ka trajtuar problemin e kaosit në Prishtinë pas testimeve të fundit në rrugët e kryeqytetit si dhe mbylljes së rrugës “Xhorxh Bush”.

Cili është vlerësimi i atyre që ballafaqohen me trafikun e rënduar në Prishtinë?