Betimi për Drejtësi

Oda e Ndërmjetësuesve: Nuk është në rregull nëse lëndët ndahen te një apo dy persona

 

Ganimete Xhelili, kryetare e Odës së Ndërmjetësuesve të Kosovës, po e sheh si parregullsi ndarjen selektive të lëndëve të ndërmjetësimit dhe mospërfshirjen e gjithë ndërmjetësve në zgjidhjen e lëndëve.

Në emisionin “Betimi për Drejtësi”, Xhelili ka thënë se askush s’ka të drejtë t’ia mohojë ndërmjetësuesit ushtrimin e profesionit përmes ndarjes së lëndëve te një apo dy ndërmjetësues.