Betimi për Drejtësi

Xhelili: Të hapet konkurs për ndërmjetësues të rinj

 

Ganimete Xhelili, kryetare e Odës së Ndërmjetësueseve, ka thënë se në vazhdimësi kanë pasur takime me gjykata dhe prokurori nëpër gjithë vendin që të referohen më shumë lëndë në ndërmjetësim.

Ajo ka thënë se një pjesë e ndërmjetësuesve nuk janë aktivë, derisa ka kërkuar të hapet konkurs për ndërmjetësues të rinj.