Aventurat e Kocit

“Aventurat e Kocit” - Meksika

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Aventurat e Kocit” sjell udhëtimet e çiftit Merita Harxhi Koci dhe Arianit Koci në vende të ndryshme të botës.

Këtë herë çifti Koci ju dërgon në Meksikë.