Auto

Automobilat dhe konceptet më të mira të Gjenevës

 

Edicioni i vitit 2017 i panairit të famshëm të automobilave “Geneva Motor Show” pa dyshim se ishte më i miri ndonjëherë, me prodhuesit që prezantuan shumë modele të përsosura dhe vizionet e tyre për të ardhmen.

“AutoExpress” ka përzgjedhur yjet e këtij edicioni nga automobilat e deri te konceptet e prezantuara, shkruan sot “Koha Ditore”.