Auto

Transformimi i jashtëzakonshëm i veturës që u braktis për 20 vjet

Vetura

Një veturë krejt e braktisur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) u pastrua dhe u rregullua pas 20 vjetësh.

VIDEO:

Ajo ndryshoi dukjen dhe u bë e përdorshme nga një grup i të rinjve që merren me rregullimin e veturave.

Vetura Camaro RS ishte lënë në qoshe të rrugës, e mbuluar nga balta dhe gjethet, por WD Detailing, që merret me këtë punë e transformoi komplet.

Vetura nuk ishte ndezur 20 vjet dhe ishte e pamundur të rikthehej në punë, por shumë kohë u desh që të bëhej e përdorshme.